gSvoren Design

GEIR S. SVOREN

Frilanser / Web Designer

JEG ER FRA Arendal

JEG LAGER nettsider

JEG LIKER pizza

FRILANS Utilgjengelig

ÅPNE

CV

Jeg er en kreativ designer som leverer på tiden – én nettside om gangen.

ARBEID

siden 2013

Presse- og informasjon

Luftforsvaret Bodø

Under min førstegangstjeneste får jeg muligheten til å jobbe som Presse- og informasjonsassistent her i Bodø. Det er min nåværende hverdag og grunn til at jeg har lite tid til webdesign. Mine ansvarsområder er å holde folk oppdatert på hva som skjer på basen, ta bilder, skrive artikler og mer. Veldig spennende!

2011 – 2013

Selger / Butikkmedarbeider

Expert Stoa

Jeg jobber deltid på Expert Stoa i Arendal mens jeg gikk på skole i Kristiansand. Dette er en jobb jeg liker og som passer meg godt, mine ansvarsområder er blant annet; Hjelpe kunder med å finne riktig produkter som passer deres behov, i tillegg står jeg mye i kassen og ekspederer kunder under hektiske og rolige perioder. Jobber som selger i hvitevareavdelingen.

siden 2010

Koding & Design

gSvoren Design

Jeg startet mitt eget enkeltpersonsforetak i 2010 og har holdt på en del med dette også, da det lot meg planlegge en evt. frilanser-fremtid under eget bedriftsnavn. Web Design for privatpersoner / bedrifter. Innholdssystemer, CMS, i hovedsak WordPress. Logo Design, Visittkort Design, Flyers og mer.

2009 – 2011

Web & IT

ATAC Selvklebende AS

Jeg har jobbet i over ett år hos ATAC Selvklebende AS som Web Designer, Server/sys-admin, Grafisk Designer og Datahjelp. Web Design for bedriftskunder. Serverhosting, filserver, domeneregistrering. Vedlikehold av hjemmesider, kontinuerlig oppdatering av sider og innhold.

UTDANNING

2011 – 2013

Grafisk Design 2

Noroff Kristiansand

Nyeste tillegget til utdanningen min er to år på Noroff i Kristiansand. Her fikk jeg en fordypning innen visuell utforming, typografi, samt mer utdypende læring innen video- og bildeproduksjon.

2008 – 2009

Medier- og kommunikasjon VG2

Strømsbu Videregående Skole

Andreåret mitt tok jeg påfølgende Medier og Kommunikasjonsår i Arendal, ved Strømsbu VGS. Her ble jeg kjent med mange nye ansikter, samt noen gamle fra ungdomsskolen. Et flott og lærerikt år! Besto eksamen med en toppkarakter 6 i Mediefag.

2007 – 2008

Medier- og kommunikasjon VG1

Risør Videregående Skole

Gikk mitt første år på Risør VGS, en flott klasse og hyggelige mennesker. En positiv start for min web design interesse, da jeg holdt på med Web Design som en del av PTF (Prosjekt til Fordypning).

KODING

HTML5

CSS3

jQuery

WordPress

DESIGN

InDesign

Photoshop

Illustrator

ERFARINGER

Kjetil

Kjetil Johnsen Novemberfilm AS

gSvoren Design har levert et resultat som er akkurat det vi ønsket oss.

TJENESTER


Web Design

Du må ha en nettside i dag for å vise frem dine tjenester, priser, kontaktinformasjon og mer. Jeg lager løsninger som funker.


Server & Domener

Jeg kan også tilby en komplett pakke med det du trenger, teknisk. Enten du har noe fra før eller vil ha alt ordnet hos meg.


Rask Utvikling

Enten om du er i startfasen eller har en god plan. Vi samarbeider tett via et system hos meg som lar oss dele filer, sette mål og godkjenne/ikke godkjenne fremgang. På denne måten sparer vi begge tid og penger. Du får et bedre produkt og alt skjer raskt, effektivt og dokumenterbart på nett.

Valerie

Valerie

WordPress, Sosiale Medier, Band

ATAC Selvklebende AS

ATAC Selvklebende AS

Nettbutikk, CMS, Design

Novemberfilm

Novemberfilm

Tilpasset Design, GetSimple CMS

Geir Steinar Svoren

KONTAKT

Om du har noen spørsmål, henvendelser eller bare vil så av en prat; Ta kontakt.

FINN MEG I SOSIALE MEDIER

SEND MEG EN E-POST!

Geir Steinar Svoren

steinar@gsvoren.no

– Nordbø 12, 4843 Arendal

Geir Steinar Svoren

Sender ...